Burleski Show Satumetsä la 2.9.2023 klo 20.00

Ravintolalaiva Wäiski / Hietalahdenlaituri, Merenneidon luola /alakansi

Ovet aukeaa klo 19.00, Showtime klo 20.00

Burleski Show Satumetsä vie sinut ihmeelliseen, esteettiseen ja taianomaiseen maailmaan. Fantasia ja rakkaus luontoon täyttää koko illan. Ilta koostuu 3 x 60min setistä ja jokaisen välissä aina 30min väliaika

Esiintyjät:

 • Minna Kivelä ja Ria Kataja
 • Veda Decadenza
 • Honey B`Zarre
 • Nancy Bites
 • Melody Magical
 • Polkadot Peggy
 • Mimmy Snowflake
 • Mizz Morningstar
 • Poppy Pelagia
 • Crystal Violet
 • Molly Moonstone
 • Sing & Shine Cabaree
 • Fantasia sisters
 • Lady Lamacita
 • Bonnie Whiteheart
 • Anniina M. Vertanen
 • Tavara Arja
 • DJ Astarte

Illan juontaa Mervi Hämäläinen ja Reeta Pohjonen

Ensimmäisen osion klo 20 - 21 juontaa näyttelijät:

Minna Kivelä ja Ria Kataja, jotka tuovat myös sketsihahmojaan lavalle!

Alakansi 20.00-00.00 Liput 25€

Shown esiintyjät

Veda DeCadenza

Turmiollisen hurmaava Veda DeCadenza on helsinkiläinen burleskiartisti ja -opettaja, joka astui ensi kertaa burleskilavojen parrasvaloihin vuonna 2015, ja on siitä lähtien kiertänyt taajaan niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin estradeja.

Inspiraationsa esityksiinsä Veda ammentaa voimakkaiden naishahmojen ja Film Noir-elokuvien lisäksi menneisyyden mysteereistä. Vedan monipuoliset esitykset ovat sensuelli sekoitus viehkeää vintage-estetiikkaa ja kiusoitteleva kujeilevuutta, nautinnollista naisenergiaa unohtamatta.

Mimmy Snowflake

Viehkeä ja naisellinen burleskitaiteilija Helsingistä. Mimmy on pehmeän viettelevä, kujeileva ja kokenut burleskiartisti. Mimmy on soolouran lisäksi ollut useissa erilaisissa kokoonpanoissa vuosien varrella. Dinner & Show Glamour Burleski hän räpsäyttää isot viuhkansa auki ja sulat suhisee kun hän liitelee läpi lavojen.

Mizz Morningstar

Helsinkiläinen, viime vuona debytoinut tulokas, jonka femme fatale energia voisi lumota paholaisenkin! Tällä kertaa hän kuitenkin vie yleisönsä aikamatkalle antiikin ajan Välimeren palatseihin, ja lumoavan jumalattaren buduaariin. Nappaa aurinkorasva mukaan, nyt nautitaan kuumasta hehkusta!

Poppy Pelagia
 

Poppy Pelagia on anteeksipyytelemätön burleskiartisti, joka on totuttu näkemään lavalla pilke silmäkulmassa.

Poppy tuo Satumetsän burleskilavalle Phoenix-esityksensä, joka saa katsojankin nousemaan tuhkasta.

Honey B'Zarre

Honey B'Zarre, hunajaisen outo ilmestys.
Hän on ollut reilun vuosikymmenen ajan mukana burleskipiireissä eri kokoonpanoissa, eri kokoisista esiintyvistä ryhmistä aina avustushommiin ja omiin tuotantoihin saakka.
Honeyn monitahoinen maailma näkyy esityksissä aina omituisuudella, synkkyydellä, huumorilla tai yllätyksellisyydellä tehostettuna. Joskus joukkoon livahtaa myös tilkka sokeria ja kaikkea muuta imelää.
Honey maistuukin parhaimmalta yleisön pimeimmästä nurkasta nautittuna, makea litkujuoma kourassa ja mustanpuhuvat linssit silmillä. Enjoy!

@hentity

Nancy Bites

Näyttävä burleskiesiintyjä Vihdistä. Hän on esiintynyt niin kansainvälisesti kuin eri puolella Suomeakin viimeisen 10 vuoden aikana. Päivisin daami toimii IT-nörttinä, mutta öisin hän heittää läppärin nurkkaan, eikä piileskele avokonttorin nurkassa, vaan kertoo paljaan pinnan voimin tarinoita lavalla. Esiintymisen lisäksi Nancy Bites järjestää burleski tapahtumia Helsingissä ja on Bibi Productions tuottaja kaksikon toinen puolikas.

@nancybites 

Polkadot Peggy

Helsinkiläinen burleskiartisti joka on vaikuttanut ja näkynyt monessa tapahtumassa niin kokoonpanossa kuin soolona. Esitykset syntyy rakkaudesta itse tekemiseen, toteuttaen aina itselleen haasteellisempaa diy bucketlistaa.

Valovoimainen hymy ja kujeileva kontakti yleisöön on esiintymisissä tunnusomaista. Uskallatko antaa katseiden kohdata ja altistua pauloihin?

Bonnie Whiteheart

Uusi aloitteleva burleskitaiteilija, valoisa ja ihastuttava Bonnie pyrkii saamaan kontaktia katsojaan hymyllä ja flirtillä, sekä naisellisilla muodoillaan. 

Fantasia sisters

Fantasia sisters on Burleskitaiteilijoiden Mimmy Snowflake ja Melody Magical Burleksiduo.

Tämä satuhahmokaksikko keksivät toinen toistaan fantastisempia ideoita ja aina välillä niistä muodostuu pieni burleski Show.

Crystal Violet

Anniina M Vertanen


Luihin ja ytimiin asti värisevä lavarunoteos vie yleisön mukanaan Pohjolan syviin ikimetsiin - Kalevalaan ja naiseuden moniin muotoihin sekä feminiinin ja maskuliinin polariteettien pyhään voimaan.


Louhi Loveeni Lempi on koskettava, eheyttävä sekä voimauttava show.

Tule aikamatkalle alkukantaiseen naisvoimaan.


Molly Moonstone

Molly Moonstone tunnetaan pysäyttävästä äänestään, vaarallisista kurveistaan sekä räjähtävästä lavakarismastaan; Hän ei ole pelkästään laulaja-lauluntekijä vaan myös pidetty taiteilija ja burleskitähti joka on tehnyt uraa kansainvälisillä estradeilla kuten Berliinin Vaudeville Variety Burlesque show, Geneven Burleski Festivaalit, pääesiintyjänä Kroatian Burleski Festivaaleilla, Tiki Oasis Festival San Diegossa, Spellbound Burlesque Show Phoenix:ssä ja kaksi kertaa hänet on valittu ainoana suomalaisena esiintymään Viva Las Vegas Rockabilly Weekender:iin Las Vegasiin.

Molly on luonut uraa burleskimaailmassa jo viimeisen 8 vuoden ajan ja opettanut burleskityöpajoja ympäri maailmaa.

Lady Lamacita

Upea uhkea blondi valloittaa luontaisella rytmitajullaan ja kuumalla kissamaisella olemuksellaan, Lady Lamacita tanssii eteleän rytmin ja lämmön innoittamana. 

Sing and Shine Cabaree

Kolmen burleskitaiteilijan kokoonpano, johon kuuluvat Melody Magical, Mimmy Snowflake ja Polkadot Peggy.

Melody on nimensä veroisesti on myös laulaja ja lauluntekijä. Hän tulkitsee tässä show'ssa vahvasti tunnettuja klassikoita ja hänen karismansa, äänensä ja melodiat vievät sinut uusiin maailmoihin! Polkadot Peggy ja Mimmy Snowflake tulkitsevat tanssillaan ja viuhkoillaan tätä spektaakkelia! Luvassa on Burleskia ja Cabaree tanssia!

DJ Astarte

DJ DMS

soittaa lauantaina 2.9.2023 19.00-24.00 Laivan yläkannella / Fantasia metsä / vapaa pääsy 

Lauantaina myös Kuutamo Bileet laivan alakannella
DJ DMS soittaa 00.30-04.00

 DJ-DSM on Tamperelainen DJ joka on aloittanut soittelun koti sohvalta, hän on kerennyt oman soittelun uransa aikana soittaa erin tyyppisissä electronisissa keikoissa.

Genreä jota hän enimmäkseen on soittanut on Psytrance, kyllä muutkin genret menevät.

 
Laivalla vapaa pääsy lauantaina kaikille 19.00-04.00 isot Luontaishoito messujen päätösbileet 
Reeta Pohjonen

Toinen illan juontajista 

Mervi Hämäläinen

Toinen illan juontajista