Dinner & Show Glamour Burleski pe 1.9.2023 klo 19.30

Ravintolalaiva Wäiskin pääkannella, ravintolassa Dinner & Burleski Show

Ilta alkaa 19.30, jolloin pääset aloittamaan illallisen rauhassa ja seurustelemaan ystäviesi kanssa. Hinta sisältää kolmen ruokalajin illallisen (myös vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto)

Show time 21.00-22.00

6omin Burleski Show sisältää kaunista klassista luomuksillista Burleskia ja positiivista hyvää mieltä!

Esiintyjät:

  • Veda Decadanza
  • Polkadot Peggy
  • Mimmy Snowflake
  • Mizz Morningstar
  • Melody Magical
  • Sing and Shine Cabaree

Illan juontaa Mervi Hämäläinen ja Reeta Pohjonen, luontaishoitoalan opettajat ja rehtorit, jotka ovat tottuneita esiintyjiä sekä puhujia. Molemmat ovat myös juontaneet lukuisia iltatapahtumia ja Mervi on juontanut lukuisia erilaisia Burleskishow ja gaalatapahtumia.

Nämä konkarit vetävät tällä kertaa ykköset päälle ja vievät sinut Glamourin ja Burleskin maailmaan.

Liput: 59 e, LIPUN HINTAAN KUULUU KOLMEN RUOKALAJIN ILLALLINEN! 💜

Osta liput verkkokaupasta

Valitse mieleisesi seuraavista vaihtoehdoista:

Lihamenu

Grillattu vuohenjuusto salaatti, hunajakastiketta ja balsamico-siirappia
Iberico-porsaan poskea punaviinikastikkeella, pahdetuttuja perunoita ja tuoretta salsaa.
Hunajakakkua ja Romanoff-mansikoita

Kalamenu
Savukala-perunasalaatti, sinappikastikkeella & kananmunaa
Kala-äyriäisruukku ja yrttiriisiä
Belgialainen vohveli kermavaahdolla ja marjoilla

Vegaanimenu
Kerikkalainen salaatti
Portobellopastaa
Uuniomenaa ja kermavaahtoa

Esiintyjät

Veda DeCadenza

Turmiollisen hurmaava Veda DeCadenza on helsinkiläinen burleskiartisti ja -opettaja, joka astui ensi kertaa burleskilavojen parrasvaloihin vuonna 2015, ja on siitä lähtien kiertänyt taajaan niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin estradeja.

Inspiraationsa esityksiinsä Veda ammentaa voimakkaiden naishahmojen ja Film Noir-elokuvien lisäksi menneisyyden mysteereistä. Vedan monipuoliset esitykset ovat sensuelli sekoitus viehkeää vintage-estetiikkaa ja kiusoitteleva kujeilevuutta, nautinnollista naisenergiaa unohtamatta.

Polkadot Peggy 

Helsinkiläinen burleskiartisti joka on vaikuttanut ja näkynyt monessa tapahtumassa niin kokoonpanossa kuin soolona. Esitykset syntyy rakkaudesta itse tekemiseen, toteuttaen aina itselleen haasteellisempaa diy bucketlistaa.

Valovoimainen hymy ja kujeileva kontakti yleisöön on esiintymisissä tunnusomaista. Uskallatko antaa katseiden kohdata ja altistua pauloihin?

Dinner & show'ssa white phantom (viuhkanumero), jonka tarinassa kuljetaan kahden ihmisen välisen alkuihastuksen matkaa siihen kun jo tosi luonne alkaa näkyä.

Sing & Shine Cabaree 

Kolmen burleskitaiteilijan kokoonpano, johon kuuluvat Melody Magical, Mimmy Snowflake ja Polkadot Peggy.

Melody on nimensä veroisesti on myös laulaja ja lauluntekijä. Hän tulkitsee tässä show'ssa vahvasti tunnettuja klassikoita ja hänen karismansa, äänensä ja melodiat vievät sinut uusiin maailmoihin! Polkadot Peggy ja Mimmy Snowflake tulkitsevat tanssillaan ja viuhkoillaan tätä spektaakkelia! Luvassa on Burleskia ja Cabaree tanssia!

Mizz Morningstar

Helsinkiläinen, viime vuona debytoinut tulokas, jonka femme fatale energia voisi lumota paholaisenkin! Tällä kertaa hän kuitenkin vie yleisönsä aikamatkalle antiikin ajan Välimeren palatseihin, ja lumoavan jumalattaren buduaariin. Nappaa aurinkorasva mukaan, nyt nautitaan kuumasta hehkusta!

Mimmy Snowflake 

Viehkeä ja naisellinen burleskitaiteilija Helsingistä. Mimmy on pehmeän viettelevä, kujeileva ja kokenut burleskiartisti. Mimmy on soolouran lisäksi ollut useissa erilaisissa kokoonpanoissa vuosien varrella. Dinner & Show Glamour Burleski hän räpsäyttää isot viuhkansa auki ja sulat suhisee kun hän liitelee läpi lavojen.