Lauantaina mukana

Luontaishoitomessuille on tulossa sekä perjantaina että lauantaina lukuisia luontaishoitajia ja tuotteiden näytteilleasettajia. Tällä sivulla esittelemme messujen alkuun saakka tapahtumassa mukana olevia henkilöitä ja yrityksiä!

Luontaishoitajia

GUA SHA / AROMATERAPIA / SPA HOIDOT / LUONTAISKAUNEUS

Luontaishoitaja Susanne Hyvärinen

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Susanne on Superfiilis Helsinki työntekijä ja opiskellut lukuisia koulutuksia Superfiilis Koulussa. Susanne tekee tekee hoitoja messujen Spa-osastolla.

"Olen luontaishoidoista, elämän merkityksellisyydestä ja luovuudesta innostuva aromaneuvoja, guasha -ja shiatsuterapeutti, kosmetologi ja artesaani. Valmistun pian aromaterapeutiksi.", kertoo Susanne.

Instagram: @luovastikaunis_hyvaolo

Shiatsu / energiahoidot

Shiatsuterapeutti Mirva Yliviitala

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Hei, olen Mirva. Valmistunut shiatsuterapeutiksi vuonna 2020. Sen jälkeen olen jatkanut shiatsun mestarikursseja. Lisäksi olen myös opiskellut klassista hierontaa sekä suorittanut energiahoidon peruskurssin. Tarkoituksena olisi vielä jossain vaiheessa suorittaa klassisen hieronnan näytöt. Olen lempeä, rauhallinen ja intuitiivinen hoitaja.

Tarot / NoitaNeea

Neea Viitamäki

Messuilla mukana 2.9.2023 lauantaina

Tarot-tulkintoja 20 vuoden kokemuksella.

30 min=35€

Mobile pay, tilisiirto tai käteisellä ja tasarahalla!

Aigi Sammel 

Messuilla lauantaina 2.9.2023
Olen Aigi Sammel, akupunktio ammattilainen.
Opiskelin vuonna 2017-2021 Kiinalaista Lääketiedettä. Olen myös Akupunktioammattilaiset ry:n jäsen ja yhdistyksen hallituksen jäsen.

Teen näyttöhoitoja:
Akupunktio
Korva akupunktio
Gua Sha hieronta

Tervetuloa ja Nähdään Messulla!!!

Charles Ersdalin Vyöhyketerapia

Messuilla lauantaina 2.9.2023

Vyöhyketerapia Christa Wasz

Mitä yhteistä on munuaisilla ja appelsiineilla? Tervetuloa ratkomaan tämä arvoitus sekä tutustumaan lähemmin Charles Ersdalin vyöhyketerapiaan!

Tiesitkö, että jaloistamme löytyy ihmisen keho pienoiskoossa? Vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmisen terveyttä jaloissa sijaitsevan heijaste- ja signaalijärjestelmän kautta. Hoidossa selviää myös kehon sen hetkinen tila.

Olen innokkaasti mukana luontaishoitomessuilla lauantaina 2.9 jolloin on mahdollista tulla oppimaan lisää sekä kokeilemaan näytehoitoa. Odotan myös että pääsen tutustumaan teihin muihin ihaniin luontaishoitoalan ihmisiin ja hoitoihin!

www.vyohyketerapiacw.com 

Instagram: vyohyketerapia.christaw

Paivikka

Messuilla lauantaina 2.9.2023

Paivikka tarjoaa rentouttavia master-tason Kundaliinireiki ja reiki-energiahoitoja sekä kursseja. Ripauksen taikaa arkeen ja juhlaan tuovat luonnonmateriaaleista käsintehdyt Maanhelmi -aromaterapiakorut. Tule tutustumaan koruihimme ja hoitoihin pisteellemme lauantaina 2.9

www.paivikka.fi 
Facebook: paivikka
Instagram: paivikka.suomi

Sound healing

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Hoitoja kristallididgellä. Lyhyitä ja selkeyttäviä. Lisäksi laadukkaita

Sound Galaxies kristallimaljoja, edullisia didgejä ja Dieter Schraden

kristallitankoja. Tule käymään ja tutustumaan ääniin ja itseesi. Ohjaan

äänikylpyjä ja rohkaisen laulamaan. Myös energiahoidot. Tervetuloa!

Antti Aalto / Rakastava Sydän Tmi / Lammi

040-4107004

antti@rakastavasydan.fi

TAIDETERAPIA

LogoArt

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Tuntuuko, että olet jollain tavoin jumissa elämässäsi, ajatuksissasi tai asioissa? Etsitkö muutosta ja uutta voimaa elämääsi?

Silloin yksi ratkaisu voi olla LogoArt- tarkoituskeskeinen taideterapia tai tuttavallisemmin: voimaannuttava maalaus. Se on menetelmä, jonka avulla voi lisätä itsetuntemusta, vapauttaa luovuutta ja voimaantua. LogoArtin tavoitteet eivät ole taiteelliset, tärkeintä on itse prosessi ja siksi sinun ei tarvitse osata piirtää. Tule tutustumaan LogoArtiin ja sen menetelmiin osastollemme lauantaina 2.9. Pidämme myös lyhyen infon aiheesta ja esittelemme LogoArtista kirjoittamaamme kirjaa.

Marianne da Silva Prado - Irmeli Lehtioksa

Terveisin! Best Wishes!
Irmeli Lehtioksa
D.Hom.
D. LogoArt Therapist/Educator

Kiinalainen lääketiede / akupunktio / hieronta / luontaishoidot

Meri Palomäki

Mukana messuilla lauantaina 2.9.2023

Olen Meri Palomäki. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta-akatemiasta vuonna 2010. Kärsittyäni useita vuosia migreenistä, ystäväni suositteli minulle akupunktiohoitoa, jolla oli ollut hänen kohdallaan käänteentekevä vaikutus tähän ikävään vaivaan. Myös omalla kohdallani muutaman kerran hoitosarja auttoi pääsemään eroon migreenistä. Em kokemuksen myötä suuri mielenkiintoni heräsi tätä tehokasta, luonnonmukaista hoitomuotoa kohtaan.

Opiskelin akupunktiohoitajaksi v 2016-2020 Akupunktioammattilaiset ry:n koulutuksessa, Tero Inkerin johdolla. Olen Akupunktioammattilaiset ry:n jäsen ja yhdistyksen hallituksen jäsenenä toimin vuosina 2017-2023. Teen myös energeettistä jäsenkorjausta (tehokas ja turvallinen hoitomuoto) ja kehitän osaamistani tällä sektorilla jatkuvasti.

Antoisinta työssäni on se että voin helpottaa asiakkaitteni erilaisia kiputiloja ja täten edistää heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Koen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä työtä, jossa autan ihmisiä voimaan paremmin.

Tervetuloa hyvän olon hoitoihin! 

Enkelituuli

Messuilla pe ja la 1.-2.9.

Enkelituuli välittää positiivista ja rakkaudellista energiaa. On apunasi luodessasi uutta alkua tai muutosta. Rauhoittavan ja energisoivan kodin uudistus yhdessä.

Maria Nordin / Sopo ja Free to heal

Messuilla pe ja la 1.-2.9.

www.freetoheal.org

www.soposoap.com 

Molly Moonstone 

Molly Moonstone esiintyy messulaisille la 2.9.2023 klo 15.15 Yläkansi / päälava / fantasia metsä

Mollyn vahva ääni vangitsee jokaisen kuulijan!

Saara Hyvönen

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Teen messuilla hoitoja Superfiiliksen osastolla. Valmistuin Superfiilis koulusta shiatsuterapeutiksi ja olen Shiatsu Finlandin hoitajarekisterissä.
Messuilla voit kokeilla shiatsua ja äänimaljahierontaa. Yhdistän shiatsuun myös toiveiden mukaan keholle laitettavia äänirautoja, joilla voi hoitaa akupisteitä. Pääset kokeilemaan myös Suomessa kehitettyä rentouttavaa Auvo-hoitoa, johon on yhdistetty musiikki.
Kotisivuiltani pääset osallistumaan maksuttomiin rentoutushetkiin etänä Zoomissa. Löydät sieltä myös Rentotapaus-podcastit.
Teen hoitoja Helsingin Haagassa Hyvinvointitila.fi sekä etänä rentoutus- ja mentaalivalmennuksia.
Ajanvaraus messuhoitoihin tulee kotisivuilleni ennen messuja. 

www.rentotapaus.fi 
https://linktr.ee/rentotapaus 
Facebook ja Instagram: Rentotapaus

Tervetuloa messuille!

Tervetuloa messuille!

AROMATERAPIA

Aromaneuvoja Sonja Laitinen

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Olen aromaneuvoja ja teknologiaosaamisen johtaja. Opiskelen aromaterapiaa Superfiilis Koulussa ja valmistun pian aromaterapeutiksi. Haluan auttaa sekä ihmisiä että hevosia voimaan tasapainoisemmin aromaterapian avulla. Turvallisen aromaterapian käyttö ja sen edistäminen on minulle tärkeää, joten olen myös mukana Turvallinen aromaterapia ry:n toiminnassa. Teen aromaterapeuttisia hoitoja Valous-yrityksessäni Jyväskylässä.

aromahoitola.valous.net
Instagram: @aromahoitolavalous
Facebook: aromahoitolavalous

KIINALAINEN LÄÄKETIEDE / KUIVAKUPPAUS / MOXIBUSTION

Luontaishoitaja Sanna Orava

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Olen ammateiltani kuntoutuksen lähihoitaja, kiinalaisen lääketieteen harjoittaja ja puutarhuri. Lisäksi olen opiskellut shiatsuhoitajaksi ja käynyt myös paljon täydentävien hoitojen koulutuksia. Jatkokouluttaudun myös koko ajan, parhaimmillani shiatsun mestariopintojen parissa. Osaamisalueisiini kuuluu akupunktio, guashaus, kuivakuppaus, imukuppihieronta, akupainanta sekä shiatsu.

Olen itse saanut aikoinaan apua kiinalaisesta lääketieteestä omiin selittämättömiin terveysongelmiin. Kiinalainen lääketiede alkoi tuntua omalta jutulta, ja siitä on tullut minulle intohimo, josta riittää ammennettavaa koko loppuelämäksi.

Hoitaminen on joka kerta mielenkiintoinen tutkimusmatka, johon sukellan; josta aina opin ja oivallan uutta. Koen sen myös hyvin luovana tekemisenä, parantamisen taiteena, jossa voi kokea hienoja onnistumisia ja tavata upeita ihmisyksilöitä. Asiakkaalle onnistunut ja rentouttava hoitokokemus on ykkösprioriteettini!

www.superfiilishoitola.com

LUONTAISTERAPIA

Luontaishoitaja Marja Käyhkö

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Marja on opiskellut mm. ayurvedahoitajaksi, luontaishoitajaksi, äänimaljahoitajaksi ja sointukylpyohjaajaksi, nauruterapeutiksi, luonnonvaratuottajaksi ja keruutuoteneuvojaksi. Marja on myös Reiki-master ja energiahoitaja. Marja onkin ikuinen opiskelija ja opiskelee tälläkin hetkellä yhteisöpedagogiikkaa ammattikorkeakoulussa.

Marja tekee monenlaisia luontaishoitoja Superfiilis hoitolassa ja opettaa Reikiä Superfiilis Koulussa. Marjan hoito-ote on lempeä ja sensitiivinen.

Tervetuloa perjantaina Marjan ohjaamaan sointukylpyyn 19.00-20.00 sekä kokeilemaan muita Marjan hoitoja messuilla!

www.superfiilishoitola.com

GUA SHA / SPA HOIDOT KUUMAKIVIHIERONTA / HIERONTA / SHIATSU

SUPERFIILIS HOITOLA messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9. Spa osastolla!

Superfiiliksen hoitolasta löydät monipuoliset, kokonaisvaltaiset, parantavat, tehokkaat ja hemmottelevat hoidot!

Superfiiliksessä hoidetaan rakkaudella.

www.superfiilishoitola.com
Instagram: @superfiilishoitola

ENKELIHOITO / ÄÄNIHOIDOT ENERGIAHOITO

Ria Kataja

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Ria Kataja on näyttelijä, käsikirjoittaja, teatteriohjaaja, Saunaterapeutti, Nauruterapeutti sekä energia- ja äänimaljahoitaja. Messuilla Rialle voi varata hoitoaikoja la 2.9. klo 10.30-18, varaukset vain paikan päällä.

ENKELI- ENERGIAHOITO
Enkelihoito on rakkaudellinen energiahoito, jonka aikana on mahdollista vahvistaa mielesi ja kehosi yhteyttä omaan sieluusi ja sisäiseen lapseesi. Tämä yhteys on kullekin henkilökohtainen ja omanlainen, siksi Enkelihoitokin on kokemuksena joka kerta erilainen ja ainutlaatuinen. Hoidon aluksi tehdään lyhyt kartoitus, jonka aikana keskustellaan asiakkaan elämäntilanteeseen vaikuttavista energioista.

Enkeli-energiahoidon kulku ohjautuu jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan ja se voi pitää sisällään esim. keskustelua, äänimaljahoitamista, mentorointia, henkisen reseptiikan laadintaa, energiahoitamista keholle, regressiohoitoa ja kanavointia ym. Tervetuloa kulkemaan sinun omaa polkuasi!

Messuilla hoitoajat ovat 30 min. Hinta 33€ sis. Alv 24%

Instagram: @riakataja @iloinentalo

HIERONTA / SHIATSU / GUA SHA / IMUKUPPIHIERONTA

Terhi Ilona

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Hei olen Terhi-Ilona. Osaamiseni perustana on koulutetun hierojan tutkinnon aikana hankittu anatomian ja erilaisten hierontatekniikoiden osaaminen, joiden lisäksi olen hankkinut lisäoppia erilaisissa jatkokoulutuksissa.

Hierontatyylini on monipuolinen sekoitus erilaisia tekniikoita ( Klassinen hieronta, Shiatsu, Gua Sha, Imukuppihieronta)

Jokainen hoitokerta on yksilöllinen.

Hoitola Hento

Messuilla pe ja la hoitola Hento Heinolasta 🌸

Roosa ja Ritu täältä toivottelee kaikki tervetulleiksi luontaishoitomessuille Hennon käsittelyihin.

Olemme rennon letkeitä, äiti-tytärkomppania Heinolasta Hyvinvointi Hentosta.

Meille on tärkeää hoitaa asiakas kokonaisvaltaisesti, henkisesti ja fyysisesti. Haluamme ihmisten voivan hyvin.

Molemmat teemme oman alamme hoitoja; kosmetologin ja jalkahoitajan. Yhdistävänä tekijänä hyvinvointi; hieronnat, kuppaukset ja Gua Sha -käsittelyhoidot.

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS / HIERONTA

Heidi Kaikkonen / Kallio Body Mind

Messuilla mukana pe ja la

Olen Heidi Kaikkonen ja toimin kalevalaisena jäsenkorjaajana sekä koulutettuna hierojana Helsinginkadulla. Teen messuilla lyhyitä näytehoitoja kalevalaisesta jäsenkorjauksesta.

Aromaharmony

Piret ja Anne

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Olemme Anne&Piret ketkä on luonneet Aromaharmony sinua varten.

Tarjoamme kehollesi hemmottelu ja rentoutumista mm aroma diagnostikaa, infrapunapuss, detoxharso hoito sekä kasvonaamioita, holistinen kosketus kehollesi eteerisillä öljyillä.

Toimimme Espoossa ja Vantaalla sekä teemme kotikäyntejä suur Helsingin alueella

Harmoninen koti

Emma Saarenvalta, hyvinvointialan yrittäjä

Luontaishoitomessuilla hoitoja tekemässä1.-2.9 pe ja la

Opiskelen vyöhyketerapeutiksi,olen äänimaljahoitaja, mindfulness-ohjaaja ja teen erilaisia hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, gua sha-hoitoja, Access bars hoitoa, kiinalaista jalkahierontaa, aromaterapeuttista hierontaa ja paljon muuta.Haluan hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti ja saada asiakas pysähtymään ja rentoutumaan arjen keskellä. Haluan oppia lisää koko ajan ja olenkin ikuinen opiskelija. Seuraavaksi alan perehtymään kivien ja chakrojen maailmaan enemmän.

Facebook: Harmoninen Koti
Instagram: harmoninenkoti1

Peikko Tyttö

Peikkotyttö Jutta Nordman 🌸

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Peikkotytön Unelman takana toimii Jutta Nordman, 36v.
Intohimonani on ihmisten auttaminen täydellä sydämellä ja minulla on halu auttaa muita voimaan paremmin. Otan ihmiset vastaan yksilöinä ja hyvällä energialla. Suurena osana elämääni ovat myös hoidossa käytettävät Young livingin tuotteet.

TIIBETILÄINEN ENERGIAHOITO / KUNDALIINIJOOGATERAPIA / KIINALAINEN LÄÄKETIEDE / HYVINVOINTIVALMENNUS

Luontaishoitaja Marika Nikkinen

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Olen on kävelevä todiste siitä kuinka uupumisesta ja raskaista elämänvaiheista voi nousta ja kuinka haasteet voivat muuttua voimavaroiksi. Matkan varrella olen löytänyt työkaluja kuten coaching, kundaliinijooga, energiahoidot ja kiinalainen lääketiede, jotka ovat auttaneet minua palauttamaan tasapainon kaikilla tasoilla: kehossa, mielessä, sielussa ja sydämessä. Tasapainon hakeminen on elämässä päivittäistä työtä. Olen huomannut vuosien harjoittelun kautta, että se mikä kantaa tulosta, motivoi myös minua hoitamaan itseäni. Toivottavasti voin auttaa myös sinua oman tasapainosi löytämisessä ja ylläpitämisessä.

Teen messuilla tiibetiläisiä energiahoitoja ja joogaterapia konsultointeja, jotka ovat erinomaisia työkaluja tasapainon palauttamiseen. Energiahoito puhdistaa kehoa energia tukoksista, hoitaa ja parantaa kehoa. Joogaterapiassa keskustelemme hyvinvoinnistasi, teen sinulle hoidon ja saat neuvoja ja työkaluja itsehoitoon (liike, hengitys, meditaatio,akupainanta tms. tilanteestasi riippuen).

Nähdään messuilla! 💗

Instagram: @marikanikkinenhealing

www.marikanikkinen.com

Klassinen hieronta / enkelihoidot / reiki

Anmari ja Kimmo

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina.

Hei, täällä Anmari ja Kimmo. Olemme aloittamassa yhteistä hyvinvointiyrittäjyyden tietä ja olemme ensimmäistä kertaa näytteilleasettajina messuilla. Kimmo on koulutettu hieroja ja tekee klassista sekä mobilisoivaa hierontaa. Anmari on enkelihoitaja, Reiki master ja kanavoija. Meidän pisteellä voit palautua arjen tohinoista rentouttavissa hieronnoissa ja hoidoissa.

Tulkinta / rumpuhoidot

Anniina M. Vertanen 💜

Messuilla mukana pe ja la

Anniinan messupöydän löydät Ravintolalaiva Wäiskistä Luontaishoitomessujen molempina päivinä. Voit tulla 15 minuutin Drop In -tulkintaan tai rummutushoitoon 20 euron hintaan. Usko tai älä, tuossa ajassa ehdimme paljon. Jos kuitenkin haluat Drop In tulkinnan jälkeen kokopitkän istunnon Anniinan kanssa, saat messutarjouksena Anniinan kaikki palvelut tarjoushinnoin aina tulkinnoista kanavoituun taiteeseen.

Instagram: @anniinvertanen
Nettisivut julkaistaan pian. Stay tuned.

Henkinen valmennus

Harriet Fagerholm, Yhdessä luova ohjaaja ja tietoisuusvalmentaja

Messuilla mukana pe-la 1-2.9.2023

Harriet tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennuksia työhuoneellaan Helsingissä ja online. Parantava läsnäolo ja yhdessä luominen on ovat hänen työnsä ytimessä. Parantava läsnäolo syntyy tasavertaisessa kohtaamisessa. Avautuminen korkeampaan tietoisuuteen ja läsnäoloon vapauttaa piileviä kykyjä, unelmia ja sielun toiveita ja sitä kautta elämäntehtävää. Tiedostaminen ja aitojen tunteiden tunteminen parantavat ja muuntavat tunnehaavat voimavaroiksi ja aidoksi olemiseksi. Terve tunne-elämä ja yhteys sisäiseen lapseen ja sielun luovaan ilmaisuun on välttämätöntä kukoistavan elämän ja hyvinvoinnin syntymiselle. Työpajassa Rakasta elämääsi hän käyttää taide performanssin keinoa kokea parantavaa läsnäoloa ja yhdessä luomista. Esitys syntyy hetkessä ja sen takia jokainen performanssi on ainutlaatuinen.

Muut erityisalueet: sydän- ja äitihaavan paraneminen, luovan ilmaisun vapauttaminen, tunnedynamiikan paraneminen perheessä ja työyhteisössä, puhdistavan surun vapauttaminen, sisäinen eheytyminen ja kasvu aidoksi itseksi. Pyhä feminiini viisaus.

www.intune.fi

www.joyofbeing.life

Instagram: @harriet_cocreative_guide

Gua sha / energiahoidot / tapping

Tepu Bogdanoff

Messuilla mukana pe ja la

Moi. Olen Tepu Bogdanoff. Teen Gua Sha- ja energiahoitoja ja sen lisäksi olen ammattijärjestäjä, stailisti ja käsityöläinen.

Messuilla teen tapping-hoitoja negatiivisten tunteiden purkamiseen (viha, pettymys, pelko, ahdistus, katkeruus, syyllisyys jne.)

Tapping on nopea tapa poistaa tai radikaalisti liventää mitä tahansa negatiivista tuntemusta muutamassa minuutissa.

Messuilla teen hoitoja 10 € / negatiivinen tuntemus. Hoidolla on takuu eli jos tuntemus ei poistu tai vähene, et maksa mitään.

Guashaterapia / luontaishoidot / energiahoidot

Luontaishoitaja Tiuku Kiander

Messuilla pe ja la 1.-2.9.2023

Hei olen Tiuku.

Koulutukseltani olen luontaisterapeutti , Gua sha hoitaja ,energiahoitaja ja pian valmis hieroja.

Näiden lisäksi olen käynyt useita kursseja SuperFiiliksessä.

Kiinnostuin luontaishoidoista saatuani niistä itse apua.

Intohimoni on luontaishoidot ja henkinen hyvinvointi.

Hoitajana olen lempeä ja läsnäoleva.

Näkijä / energiahoitaja / henkisen kasvun mentori

Diana Nazerova

Messuilla pe ja la 1.-2.9.2023 ✨

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana yli 10 vuoden ajan, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tietoiseen suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta.

Teen messuilla pienimuotoisia kanavointeja ja myyn rakkaudella kudottuja vauvanpeittoja.

Tule nappaamaan myös hoitotarjouksia, joita saat vaan messuilta.

Lisätietoja kursseista ja hoidoista: www.amarelia.fi 
FB ja IG ja youtube: Amarelia by Diana

Hieronta / MyFascia-terapia / äänimaljat

Pienet Sydämet

Messuilla mukana sekä perjantaina että lauantaina 1.-2.9.2023

Olen Tuija, koulutettu hieroja, MyFascia-terapeutti ja äänimaljahoitaja. Lisäksi olen käynyt lukuisia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja.

Teen intuitiivista ja kokonaisvaltaista kehonhuoltoa tiedolla, taidolla ja tunteella juuri sinua varten, kehosi ja mielesi parhaaksi

Työssäni pyrin edistämään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, perusajatuksena että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Huomioin kehosi kokonaisuutena ottaen huomioon sekä fyysisen että henkisen puolen.

Hoitaessani pyrin kuuntelemaan kehoasi ja valitsemaan sopivat tekniikat juuri sinua varten, kehosi ja mielesi parhaaksi.

Suunnataan katse kohti kokonaisvaltaista hyvinvointiasi!

Tervetuloa tutustumaan, olet hyvissä käsissä!

Sydämellisin terveisin,

Tuija Rihtilä

www.pienetsydamet.com

Facebook: Hierontapuoti Pienet Sydämet

Instagram: @pienet_sydamet

Guashaterapia / reiki tunnevyöhyketerapia

Jenni Anttila / LempiZen

Messuilla pe ja la 1.-2.9.2023

Olen 38-vuotias luontaishoitaja, kahden pojan äiti, puoliso ja villi citynainen. Ammatiltani olen gua sha- sekä tunnevyöhyketerapeutti, reikihoitaja, kätilö-sairaanhoitaja. Yritykseni LempiZen tarjoaa eilaisia rentoutus- ja kehoterapiahoitoja.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, jotta he jaksaisivat tehdä asioita, jotka ovat heille tärkeitä. Minua on aina kiinnostanut kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä oireiden syy- ja seuraussuhteet. Hoidossani ihminen nähdään kehon, mielen ja tunteiden kokonaisuutena.

Kuulun Usui Reiki Ryoho ry:n sekä Keho- ja Tunnevyöhyketerapeutit ry:n jäsenrekisteriin.

Energiahoito

Safiiri Healing

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Tule hakemaan supertarjous tykättyyn Safiiri Healing -ryhmäenergiahoitoomme!

Safiiri Healing -ryhmäenergiahoito on ennennäkemätön konsepti, missä saat ainutlaatuisen energiakentän puhdistuksen, joka sisältää intutiiivisen energiahoidon lisäksi sinun sekä kotisi ja ympäristösi energian harmonisoinnin.

Mai on intutiivinen energiahoitaja, Siddha Kundaliini energiahoitaja, energiahoitajakouluttaja ja TRE ohjaaja. Vuodesta 2018 lähtien Mai on toiminut yrittäjänä tehden päätoimisesti energiahoitoja. Lapsesta saakka Mai on ollut selvätuntoinen ja hänellä on ollut yhteys henkimaailmaan. Hänen herkkyytensä muuttui erityiseksi kyvyksi, kun hän oppi käyttämään tätä synnyinlahjaansa.

Riitta on aloittanut henkisen auttamistyön ja varputaidon opettelun vuonna 2009 Tiina Lindholmin opissa. Tiinan oppi-isä on ollut luonnontutkija, mystikko ja avunvälittäjä Esko Jalkanen. Riitta suoritti varpukoulun vuonna 2013. Riitta mittaa varvulla ihmisten ja kodin energioita ja korjaa niitä, pääasiassa etänä. Kaikki energioissa löydetyt häiriöt hän korjataa heti ja välittää positiivista energiaa tilalle. Haitallisen G-säteilyn hävittäminen kodista on myös yksi tärkeimmistä toimista ihmisen terveyden kannalta. Riitan mittauksissa saat tietää bioenergiakentän eli elämänvoimakenttäsi koon ja hivenainevarannon.

Messuilla mittauksia, voima-aineita, kristalleja ja kivikoruja.

www.safiirinkuiske.fi

Instagram: @helmivarpu @safiirinkuiske

Facebook: Helmi-Varpu, Safiirin Kuiske

Meikit / meikkaus

Luontaishoito messut mukana pe ja la 1.-2.9.2023 @hoitolaretro

Pikameikkausta vintage tyyliin

Kauneushoitola Retro

Tervetuloa aikamatkalle! Sinulla on mahdollisuus päästä meikattavaksi vintage ja retro tyyliin. Haluatko olla 70-luvun disco kuningatar tai vaikka 40 –luvun mustavalkoelokuvan traaginen naishahmo.

Retron pikameikki palvelussa loihdin sinusta oman elämäsi elokuvatähden. Myynnissä on myös glittereitä, sekä mineraalimeikkejä.

Ennakkovaraa aikasi Retron pikameikkiin!

www.hoitolaretro.fi

hoitolaretro@gmail.com Instagram @hoitolaretro

Kauneushoitola Retron Inspiraationa ja innoittajana toimivat vintage/retro muoti ja musiikki. Täältä voi löytyä tuttuja esineitä mummolasta. Retrossa arvostetaan ekologisuutta ja eläinten kunnioittamista. Käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia ja eläinkokeettomia.

Tarmo Madisson

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Tarmo on gua sha terapeutti, person trainer, ja reikimaster. Tarmo opiskelee tällä hetkellä Vapautettava hengitys terapeutiksi, sekä hän ammentaa kriyajoogafilosofiaa omaan jokapäiväiseen elämään.

Tarmo on lämmin, henkinen, elämää pohdiskeleva, syvällinen persoona. Tarmon olemus on rauhallinen ja turvallinen. Hän rakastaa luontoa, syvällisiä keskusteluja, itsetutkiskelua ja kaikkea Luontaishoitoalaan liittyvää.

Messupisteellä Tarmo tekee gua sha hoitoja, energiahoitoja, hierontaa, syvällistä keskustelua ja henkistä ohjaamista. Tarmolta saa myös voimahalauksia!

Tarmon pisteellä hoidoista vapaaehtoinen maksu. 

Jenny Albrecht

Olen reikihoitaja. Reiki on elämänenergiaa, universaalia energiaa, joka palauttaa kehomme ja mielemme tasapainoon luonnollisella tavalla. Reikin avulla oma hermostoni ja mieleni ovat rauhoittuneet, ja olen auennut enemmän elämälle. Reikiä voi vastaanottaa kuka vain, mutta ei päihteiden vaikutuksen alaisena. Hoidon jälkeenkään ei ole hyvä päihtyä – muusta kuin elämän energiasta. Reiki tukee juuri sitä osa-aluetta sinussa, johon eniten hoitoa tarvitset. Reikihoidon voi kohdistaa myös fyysisiin vaivoihin, kuten kipeään selkään, polveen tai niskaan. Reiki on aina sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Valokuvaajaksi valmistuin keväällä 2022. Valokuvaprojektissa PerSe kuvasin 120 erilaista takapuolta. Ne kaikki ovat aitoja, rehtejä, omannäköistään, koska jokaisella meillä on omanlaisensa perse, ja meidän jokaisen takapuolemme taakse kätkeytyy omanlaisensa tarina. Kirjani PERSE: Peilikuvia (2022) ei siloittele selluliittejä eikä arpia.

Kirja on myynnissä myös messuilla. Samoin tietokirja Coca: Estigma, abuso, guerra (2023), jonka tekijänpalkkioista 33 % annetaan Amazonin suojeluun.

Iloa, valoa ja rakkautta!

Kuumakivihieronta

Maamo eli Marjo Häkkinen tekemässä Kuumakivihierontaa Pe ja La

20 min Kuumakivihieronta 25e

Ajanvaraus paikanpäältä / tai ennakko mervi@superfiilis.fi 

Toimiston Raija eli Minna Kivelä

Lauantaina messukansaa viihdyttää näyttelijä Minna Kivelä hulvattomalla sketsi hahmollaan Toimiston Raija. Raija häärää lauantaina messuilla menossa mukana!

Kansanperinteen taitaja Ruut Martenson-Nummela

Messuilla pe ja la 1.-2.9.
"Liike on Lääke" - Kuuntele Kehoa - Miten selviät kotikonstein. Saat evääksi kotikonstiliikkeitä. Mahdollisuus varata myös hoitoaikoja.
puh. 044 549 2282. tai sp.: ruutuma@gmail.com 

Tuotteita

LUONTAISKOSMETIIKKA

Soil of Beauty

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Avaa energeettinen yhteys luonnolliseen kauneuteen. Puhtaasta maaperästä kasvavat elinvoimaiset luonnon aarteet kätkevät itseensä jotain, mitä ei voi nähdä - sen voi vain aistia.

Soil of Beauty avaa sinulle mahdollisuuden kokea jotain uutta. Voit tuntea, kuinka maaginen luomukosmetiikka vapauttaa kasvosi ja antaa energian virrata kehoosi.

Tunne luomukasvien kirkastava ja henkistä potentiaalia avaava voima ihollasi. Soil of Beautyn kokonaisvaltainen lähestyminen ihonhoitoon saa inpiraationsa kiinalaisesta lääketieteestä.

Ystävällisin terveisin, With kind regards,

Henna Uusikallio Founder / Perustaja
+358 45 631 5671

www.soilofbeauty.fi
Facebook: @SoilBeauty
Instagram: @soilofbeauty

Luonnonkosmetiikka

Sammalmamma

Messuilla mukana lauantaina

Sammalmamman messupöydältä löytyy messuvieraalle kotimaiset monikukkahunajat sekä luonnonkosmetiikkaa, jonka valmistuksessa on käytetty omista mehiläispesistä saatavia aarteita.

Suomalaisesta luonnosta on otettu talteen ja jalostettu hyvinvointituotteiksi raaka-aineita, kuten kuusen pihka ja kuusenkerkät, mesiangervo, koivunmahla sekä monenmoiset kasviuutokset.

Myyntipöydältä löytyy myös käsintehdyt saippuat ja palashampoot, mesiangervo- ja pihkavoiteet, mehiläisvahakääreet väsyneille jaloille sekä huuli- ja käsivoiteita.

Lisätiedot: www.sammalmamma.fi

Luonnonkosmetiikka

Messuilla mukana 2.9.2023 lauantaina

Ecoil®️ tuotesarja on 100% luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet perustuvat pohjoisen luonnon supermarjaan, karpalonsiemenöljyyn. Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa ja kosteutta.

Ecoil®️ tuotesarjaan kuuluu tällä hetkellä vartaloöljy (veriappelsiini), käsi- ja kynsiöljy (sitruuna, hempeä), kasvoöljy (mandariini, laventeli, teepuu), partaöljy (eukalyptus, lime) ja lemmikkiöljy (tuoksuton). Kehitteillä tuotesarjaan on myös hiusöljy ja tehohoito kuiville jalkapohjille/iholle.

Ecoil®️ tuotteista lähes kaikki ovat saaneet FI-Natura sertifioinnin. FI-Natura sertifiointia ei ole lemmikkiöljyllä, sillä sertifiointi tehdään vain ihmisille tarkoitettuihin tuotteisiin eikä käsi- ja kynsiöljy hempeä, sillä hempeä tuoksu ei ole luonnonmukainen (muut ainesosat ovat).

Ecoil®️ tuotteet ovat vegaaneja ja eläinkokeettomia, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, väriaineita, synteettisiä tai voimakkaita tuoksuja, alkoholia tai vettä. Tuotteiden tuoksu on mieto ja miellyttävä. Lemmikkiöljy on tuoksuton.

Hyvinvointi ja terapiapalvelu

Mari Rantanen

info@ecoil.fi

www.ecoil.fi

Burleski taiteilija Polkadot Peggy

Messuilla mukana lauantaina 2.9.2023

Polkadot on tunnettu Burleksi taiteilija Suomessa ja hän on tunnettu myös upeista luomuksistaan!

Polkadot Peggyn rakkaudesta käsitöihin -tuotteita myynnissä; mm lempivaatteeksi nimettyjä suuren suosion saavuttaneita kaftaaneja. Myös uniikkeja päähineitä ja kukkapantoja sekä earcuffeja.

Teija Yläranta / Solros 

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Teija myy itse tekemiään luontaistuotteita messuilla. Valikoimaa on vaikka kuinka paljon!

SAANA KOSKINEN alias MOLLY MOONSTONE 

Mukana messuilla 1.-2.9.2023 

@molly_moonstone, Molly Moonstone (s.1982) on monipuolinen artisti, joka on burleskin lisäksi tullut tunnetuksi niin ympäri maailmaa esiintyneenä laulajana kuin kuvataiteilijanakin.

Viimeisen 10 vuoden aikana Moonstonen teoksia on ollut esillä mm. Helsingin Tiketti Galleriassa, Kroatiassa, Las Vegasissa, Walt Disney Family Museumissa, Hyvinkään Kaupunginmuseossa sekä kahdessa Tiki Oasis ryhmänäyttelyssä Scottsdale:ssa, Arizona ja San Diego:ssa, Kalifornia.

Moonstone on itseoppinut kuvataiteilija. Hän asuu ja työskentelee Helsingin Kalliossa. Lämminhenkisten teosten teemat tulevat Moonstonelle läheisistä pinupin, Disneyn, sarjakuvien, supersankareiden, burleskin ja vintagen maailmoista. Tarinallisissa teoksissa loistavat kirkkaat värit, romantiikka, erotiikka, rakkaus ja lämpö sekä ripaus halloweenin taikaa. Populaarikulttuurista tunnistettavat tilat ja hahmot yhdistyvät villiin ja eksoottiseen, arkiseen ja juhlaan, burleskitanssijoihin ja tiikereihin.

Moonstone on tullut erityisesti tunnetuksi muodokkaista naisfiguureistaan, joiden kehot huokuvat vaarallisia kurveja ja sensuellia aistikkuutta.

PARANTAVAT KIVIKORUT

M Ö N K Ö L Ä
jewelry

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Tunnetko kivien voiman.
Korpimetsän inspiroimana.
Äitimaan antamana.
Helmien kantamana.

Korumallit syntyvät intuitiivisesti tapaamieni ihmisten ja heidän tarinoiden innoittamana. Näistä tarinoista kumpuavat myös korujen nimet. Kaikki korut tehdään suomalaisena käsityönä.

www.riikkalaakso.fi

HATUT / TURBAANIT / KORUT

Ihana värikäs iloinen hattujen tekijä Eini Immonen

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Ihania asusteita parantajille mm upeat turbaanit! ❤️

Katseet kääntäviä asusteita vuodesta 2016!
Rubylea on suomalainen asustemerkki, jonka valikoimasta löydät asusteet, jotka sulostuttavat arkea sekä säväyttävät juhlissa. Rubylea on erikoistunut näyttävien turbaanien, pantojen ja vintage henkisten hattujen valmistukseen, jotka valmistetaan modisti Eini Immosen toimesta Helsingin studiolla. Asustevalikoimasta löytyy myös muiden suomalaisten käsityöyrittäjien tuotteita, kuten koruja ja huiveja.

www.rubyleashop.com

YONI EGG / PILLUKUULA

Mimmy Snowflake

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Hurmaava burleski taiteilija Mimmy Snowflake messuilla esittelemässä yoni eggejä, eli pillukuulia perjantaina ja lauantaina! 💞

Voit myös ostaa messutarjoushinnoin oman kuulasi!

www.yoniegg.fi 

LISÄRAVINTEET

Satu Rusanen

Messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.2023

Olen Satu Rusanen ja ollut yli 30 vuotta hyvinvointialalla. Olen pienestä tytöstä lähtien käyttänyt ravintolisiä, en kuitenkaan huomannut niistä mitään konkreettista hyötyä. Käytin, koska niin kuului tehdä.

1995, parikymppisenä, sain IBD- diagnoosin (CU). Harrastin sairauttani vuosia, kunnes päätin: näin ei voi jatkua. Lähdin etsimään apua vaihtoehtohoidoista: vyöhyketerapia ja homeopatia.

2002 tutustuin FitLine- tuotteisiin. Huomasin mitä kehossani alkoi tapahtumaan, muutuin silmissä ja asiakkaani alkoivat kysymään mikä oli muutoksen syy? Vastasin, 2 purkkia keittiössä, muuta en tiedä.

Tästä kaikki lähti liikkeelle ja nyt tulen näyttämään sinulle mitä nämä 2 purkkia olivat. Pääset maistamaan tuotteita osastolleni ja tottakai annan sinulle ilmaisia vinkkejä hyvinvointisi kohenemiseen.

Tutustutaan jo ennen messuja, löydät minut somesta!

Kun käyt tilelläni, muista tilata myös Satun Sanomat sähköpostiisi.

Timanttista nähdä sinut messutunnelmissa 💎 -Satu

www.ladydiamond.fi
Facebook: Satu Rusanen Lady Diamond
Instagram: ladydiamondworldwide

KIINALAINEN LÄÄKETIEDE / GUA SHA

GUASHA KAUPPA messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.

Guasha on kiinalaisen lääketieteen ikivanha hoitomuoto. Guashalla kaapimalla voi myös irrottaa ja avata lihasfaskioita sekä lempeästi guashaamalla voidaan saada saada kasvoille anti age -vaikutus.

Guasha kaupassa on erittäin laaja valikoima erilaisia guashamalleja, materiaaleja, sekä myös ihania premium kasvorollereita erilaisista kivilajikkeista.

www.guashakauppa.com
Instagram: @guashakauppa.com

LUONTAISTUOTTEET / ETEERISET ÖLJYT / GUA SHA / KUPPAUSVÄLINEET / KIVET / LUONTAISHOITO VÄLINEET

SUPERFIILIS PUTIIKKI messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.

Superfiilis Putiikista löydät monia hoitamiseen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita kuten guashat, imukupit, voimakivet, luontaistuotteet, yoni eggit, kiinalaisen lääketieteen välineet.

www.superfiilisputiikki.com

www.luontaiskauneus.fi

Instagram: @superfiilisputiikki.com

Laura Lallallaa

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023 💜

Tuotteet: kukkapantoja,Koruja eri materiaaleista mm. Helmistä Käsin rakkaudella veivailtua artesaanihunajaa Jollaksesta ja Nuuksiosta.

Instagram: @lauralallallaa

Sacred Water Shop

Messuilla mukana pe ja la

Me ollaan Reeta @mysticalmalika ja Nina @homeopathninabergroth, leidit Sacred Water Shopin takana.

Laadukas elävä vesi on meille sydämen asia. Meillä molemmilla on pitkä tausta monenlaisten luonnonmukaisten ja kokonaisvaltaisten hoitomuotojen parissa, ja terveys on meille tärkeä asia. Me haluttiin luoda palvelukonsepti kaikille teille, joita kiinnostaa terveys ja talous.

Sacred Water Shopista saat hakea itsellesi - maksutta totta kai - puhdasta, elävää, antioksidanttista solutasolla nesteyttävää vetyvettä kokeiltavaksi. Ota oma lasipullo mukaan!

Nyt myös tarjoamme messuilla ionisoitua vetuyvettä!

Meiltä voit vaihtoehtoisesti myös ostaa kauniita Blue Bottle-pulloja tai Kangen-vesipulloja, jotka pääset itse täyttämään.

Puodissamme on myös pienempiä spraypulloja sekä muita Kangen-tarvikkeita. Kauttamme voit tilata Kangen vesi-ionisaattorin - tule käymään, maistamaan vettä ja tutustumaan laitteeseen!

Sacred Water Shop avaa ovensa elokuun alussa. Puoti on auki kolmena päivänä viikossa. Avajaiset pidämme heti elokuussa, seuraa ilmoitteluamme! Järjestämme myös kaikille avoimia vesitasting-iltoja noin kerran kuussa, näistäkin ilmoitamme aina hyvissä ajoin etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan elävän veden tarjoamista mahdollisuuksista!

❤️ Reeta ja Nina

Parantavat kasvit, yrtit, luontaistuotteet

Superfiilis YrttBaari

Messuilla mukana Superfiiliksen YrttiBaari 1.-2.9.2023.

Superfiilis YrttiBaari myy ihania parantavia kasveja, eli kuivatettuja tänä kesänä poimittuja yrttejä.

Yrttibaarissa saa myös yrtti-jalkakylpysuolaa, yrttinyyttejä, kukkatippoja ja yrttiöljyjä hierontaan.

Tervetuloa rehuilemaan Superfiiliksen YrttiBaariin! YrttiBaari on auki koko messujen ajan, jotta voit tulla ostelemaan tuotteita millon vain, mutta myös erityistä yrttineuvontaa, sekä pe ja la!

Perjantaina 1.9.2023 pisteellä 10.00-12.00 Superfiiliksen Marja Käyhkö yrttineuvoja kertomassa parantavista kasveista ja niihin liittyvistä nikseistä ja muusta!

Lauantaina 2.9.2023 Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen on taas pisteellä 13-14 antamassa yrttineuvontaa!

Mervi Hämäläinen puhuu myös päälavalla Parantavista kasveista messuilla lauantaina 2.9.2023 klo 14.00

kesto 15min

Superfiiliksen yrttipiste Päälavalla Fantasia metsässä! 

Korut / puolijalokivet

Tuulia crafts & Natural vibartions jewelryn super upeat korut!

Messuilla mukana 1.-2.9.2023

Tuulia crafts & Natural vibartions jewelryn koruissa yhdistyy pohjolan valo ja herkkyys meksikolaiseen intohimoon ja värikkyyteen.

Myynnissä on uniikkeja mikromakramee ja filigranakoruja, jotka on valmistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista.

Talvisin Tuulia crafts & Natural vibrations jewelry kiertää ympäri Meksikoa ja Väli-Amerikkaa myymässä korujaan kaduilla ja marketeilla ja hankkimassa materiaaleja paikallisilta kivimyyjiltä.

Inspiraation töihinsä he saavat heitä kulloinkin ympäröivästä luonnosta kuten Costa Rican pilvisademetsistä aina Meksikon pyramideihin ja turkooseihin hiekkarantoihin sekä matkoillaan kohtaamiensa ihmisten tarinoista.

Kesäisin myyntikoju rantautuu Suomeen muutamiin valittuihin tapahtumiin. 

Varpu Valon Ethical Crystals 

Messuilla mukana 1.-2.9.2023

Kojusta löydät eettisesti pinnalta kerättyjä Suomen luonnon kristalliaarteita pienistä taskukivistä isoihin hoitohuone & deko kiviin. Koko kojullinen ihania taajuuksia maadoittavista mustista turmaliineista yliminäyhteyttä helpottaviin kultaisen säteen muskoviittikirjoihin. Tule valitsemaan uusia taajuuksia kulkemaan kanssasi.

Florame

Super laadukkaat ja ihanat Eteeriset öljyt

Mukana messuilla 1.-2.9.2023 

Florame pisteen löydät laivan yläkannella Fantasiametsän kätköistä! Tervetuloa tutustumaan ja tuoksuttelemaan ihania, huumaavia tuoksuja!

Inkuto

Messuilla mukana 1.-2.9.2023

Tervetuloa tutustumaan Inkutoon ja luonnonmukaisiin, reiluihin ihonhoitotuotteisiimme! Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia tai geenimuunneltuja ainesosia, mineraaliöljyjä, SLS:ää tai parabeenejä. Kaikki raaka-aineemme tuotetaan ekologisesti ja käytämme luomusertifioituja tuottajia aina kun se on mahdollista. Tuotteisiimme on valikoitu luonnollisia ainesosia jotka ovat erityisen hellävaraisia ja ihoystävällisiä. Meidät erottaa monista muista se, että kaksi päätuotettamme, sheavoi ja afrikkalainen mustasaippua, tuotetaan reilun kaupan ehdoilla: tuottajamme eivät ole kasvottomia, vaan todella tunnemme heidät!

www.inkuto.com  

Kasvisten paratiisi

Messuilla mukana 1.-2.9.2023

Kasvisten paratiisin messupöydältä löydät ilmaisia maistiaisia pH-tuotteista ja pH-mittauksen syljestä. Myytävänä on pH-tuotteitta sekä upeita kasvimaita syyshintaan. Lisäksi lauantaina klo 13 pidämme ilmaisen 30 minuutin tietoiskun Maa-Keho-Mieli -yhteydestä ja sen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luennoijana pH-tasapainoguru ja viljelyvelho Rauno Moilanen.

www.kasvistenparatiisi.fi

Tervetuloa messuille!

Koulut, järjestöt ja kouluttajat

LUONTAISHOITOJEN KURSSIT JA KOULUTUKSET

SUPERFIILIS KOULU

Superfiilis Koulu messuilla mukana perjantaina ja lauantaina 1.-2.9.

Superfiilis Koulussa voit opiskella laajasti ja monipuolisesti erilaisia terveyteen, hyvinvointiin ja luontaishoitoihin liittyviä koulutuksia. Koulussamme on sekä lyhyitä yhden tai kahden päivän että pidempiä koulutuksia. Lisäksi Superfiilis tarjoaa monenlaisia verkkokoulutuksia. Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan parantamisen maailmasta!

www.superfiiliskoulu.com
INSTAGRAM @superfiiliskoulu

Homeopathy School Helsinki

Messuilla mukana pe ja la

Homeopathy School Helsinki tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutuksen. 2023 on meille juhlavuosi. Koulumme täyttää 10 vuotta. Koulumme juuret ovat 1980-luvulla ja se on ollut usealla omistajalla ennen meitä.

UUSI KOULUTUS!

Kaksivuotiset Homeopatian ammattiopinnot alkoivat 5.5.2023. Koulutukseen pääsee mukaan 31.8.2023 saakka. Voimme ottaa mukaan vielä pari opiskelijaa. Myönnämme yhden apurahan kaksivuotisiin opintoihin.

Kysele lisää nina@homeopatiakoulutus.fi

Tervetuloa syventymään homeopaattisen hoitomuodon todelliseen potentiaaliin – muodonmuutos fyysisestä, emotionaalisesta ja henkisestä epätasapainosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

www.homeopatiakoulutus.fi
Instagram @homeopatiakoulutus
Facebook Homeopathy School Helsinki

TURVALLINEN AROMATERAPIA RY

Messuilla mukana pe ja la

Turvallinen aromaterapia ry -yhdistys on kaikille turvallisesta aromaterapiasta kiinnostuneille.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää turvallisen aromaterapian toteutumista ja turvallista eteeristen öljyjen käyttöä Suomessa.

Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki aromaterapiasta ja eteeristen öljyjen käytöstä kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt, koulutusvaatimuksia ei ole.

Yhdistys jakaa tietoa aromaterapiasta ja eteeristen öljyjen turvallisesta käytöstä, vähentää aromaterapiaan ja eteeristen öljyjen käyttöön liittyviä ennakkoluuloja, järjestää koulutuksia ja tilaisuuksia aromaterapiasta ja eteerisistä öljyistä sekä osallistuu tapahtumiin tiedon jakamiseksi aromaterapiasta ja eteeristen öljyjen turvallisesta käytöstä

Tule vierailemaan messuilla yhdistyksen standilla ja testaamaan tietosi aromaterapiasta! Arvontaan osallistuneille tiedossa tuoksuvia tuotepalkintoja! Voit myös liittyä yhdistyksen jäseneksi messujen aikana ja voittaa tuotepalkinnon!

www.turvallinenaromaterapia.fi
Instagram: @turvallinenaromaterapia
Facebook: turvallinenaromaterapia

Homeopatia

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Reeta Pohjonen Homeopathy tiimi toimii kauniissa Luotsikatu 5 tiloissa. Tiimiin kuuluu Reetan lisäksi Nina Bergroth ja Jonna Laukkanen. Jokainen meistä tekee työtään suurella sydämellä ja rakkaudesta homeopatiaan.

Pyöritämme Facebookissa maksutonta HomeoMamas yhteisöä. Tervetuloa mukaan! Tule juttelemaan kanssamme homeopatiasta ja osallistumaan kivoihin arvontoihin. Nähdään messuilla!

Tunnetaitoja kaikille ry

Messuilla mukana pe ja la 1.-2.9.2023

Tunnetaitoja kaikille ry:n pisteelle voit tulla hengähtämään hetkeksi, vastaanottamaan intuitiivisen runon tai laulun Elossa Soljuvaiselta, tai ostaa ihania hyvinvointi- ja itsetuntemuspakkoja tai postikortteja. Sydämellisesti tervetuloa!

Tervetuloa messuille!