Medialle

Tiedote jaettavaksi lehdistölle Luontaishoitomessuista 1.-2.9.2023, kuvat vapaasti median käytettävissä Luontaishoitomessujen tiedotteiden yhteydessä.

Helsingin Hietalahden satamassa sijaitseva ravintolalaiva Wäiski muuntautuu syyskuussa 2 päivän ajaksi maailman suurimmaksi hyvinvointi- ja hemmotteluhoitojen laivaksi. Neljä täysin erilaista ja tunnelmallista kerrosta täyttyy mitä ihanammista luontaishoitomuodoista ja -tuotteista. Messuille on tulossa näytteilleasettajiksi useita luontaishoitajia, alan yrittäjiä ja tuote-esittelijoitä. Koko messujen ajan satamassa pysyttelevä laiva lastataan lisäksi luontaistuotteista kiinnostuneella messukansalla ja runsaalla iltaohjelmalla! 

Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman toteutuksesta vastaa Superfiilis -hoitolan ja - luontaishoitokoulun omistaja, pitkän uran useiden eri luontaishoitojen parissa tehnyt Mervi "Mepa" Hämäläinen. Hämäläinen kertoo luontaishoitomessuilla pääosassa olevan luontaishoidot, hoitaminen ja erilaiset kehoterapiat, mutta muutenkin kehollisuus ja hyvän olon löytäminen omasta kehosta. Messuilla voi tutustua useisiin erilaisiin luontaishoitomuotoihin, esimerkiksi aromaterapia, guasha, energiahoidot, taideterapia, kuivakuppaus, luontaisterapia, hieronta, kalevalainen jäsenkorjaus ja homeopatia. Erilaisiin tuotteisiin voi tutustua myös ja paikalla on useita tuote-esittelijöitä: koruja, lisäravinteita, guashoja, eteeriset öljyjä, luontaiskosmetiikkaa, sekä käsitöitä esimerkiksi päähineet ja kukkapannat. Molempina päivinä voi osallistua mm. erilaisiin saunahoitoihin tai muihin näytteilleasettajien tekemiin lyhyisiin hoitoihin. Osa hoidoista on maksullisia, mutta myös ilmaisia luentoja ja nauruterapiaa on tarjolla kaikille messuvieraille. Nauruterapiasta vastaa Hämäläinen itse yhdessä nauruterapeutti Ria Katajan kanssa: "Nauru on yksi mahtavimmista hoitomuodoista, kannattaa ehdottomasti tulla nauramaan yhdessä koko messukansan kanssa!". Näytteilleasettajista osa on tapahtumassa mukana vain toisena päivänä, joten messupäivistä on tulossa tarjonnaltaan hieman erilaiset. Parhaiten messuista saa irti osallistumalla molempina päivänä. 

 Oman tiensä kulkijana Hämäläinen on halunnut tehdä asioita vähän eri tavalla kuin muut myös messuilla. Hämäläinen on ollut lapsesta asti henkinen, ja hänen rakkautensa fantasiamaailmaa kohtaan kumpuaa kenties lapsuudesta. Messupäivien iltaohjelmat ovat täynnä mielenkiintoisia ohjelmanumeroita. "Olemme yhdistäneet hieman rajojakin rikkoen luontaishoitojen ja burleskin maailmoja. Myös hyvästä ruuasta, saunasta, juomasta, estetiikasta, visuaalisuudesta ja vaikkapa tuoksuista nauttiminen kuuluvat kokonaisuudessaan näihin messuihin", Hämäläinen lisää. Myös iltaohjelmat ovat erilaiset eri iltoina. Molempina iltoina on tarjolla näyttelijöiden Minna Kivelän ja Ria Katajan hulvattomat esitykset, rohkeita burleskiesityksiä, livemusiikkia ja laivabileet DJ:n johdolla. 

"Tervetuloa sukeltamaan maailmaan, jossa yhdistyy hyvinvointi, luovuus, avoimuus, huumori, ilo, vapautuneisuus ja fantasia. Tehdään näistä messuista yhdessä mahtavat, elämää mullistavat!", Hämäläinen fiilistelee ja toivottaa kaikki tulemaan messuille sellaisena kuin ovat! 

Luontaishoitomessujen ja iltashown liput sekä messutiedot: www.luontaishoitomessut.com 

Instagram: @luontaishoitomessut 
Facebook: luontaishoito messut

Lisätiedot messuista tapahtuman järjestäjältä: Mervi Hämäläinen, mervi@superfiilis.fi, 0405784406