Sointukylpy perjantai 1.9. 19-20

Perjantaina ihana tunnelmallinen Sointukylpy Luontaishoitojen messuilla SPA osastolla. 

Sointukylpy on rentouttava ja meditatiivinen hetki, jossa osallistujat makoilevat joogamatoilla lattialla ja rentoutuvat kehärummun, tiibetiläisten äänimaljojen, thingsa-meditaatiokellon, sadekepin, koshi-tuulikellojen, kalimba-sansulan ja muiden hoitavien äänien soidessa taustalla. 

Sointukylpy on matka omaan sisäiseen maailmaan. Se on rauhan hetki, jossa saa vain olla. Äänimatka vie sinut levolliseen paikkaan sisälläsi, jossa saat ladata energiaa ja nauttia harmonisesta äänimaisemasta.

Sointukylvyn kesto on tunti ja sen ohjaa äänihoitaja, luontaisterapeutti Marja Käyhkö. Marja on omistautunut hyvinvoinnin ja hoitamisen maailmalle, ja hän on opiskellut lukuisia hoitomuotoja vuosien varrella. Ääni- ja energiahoidot ovat hänelle kaikkein lähinnä sydäntä. 

Äänihoidot perustuvat mytöävärähtelyyn eli resonanssiin. Hoitavat äänet saavat sekä aivoaaltomme että kehomme triljoonat solut värähtelemään harmonisemmin, joten äänet ulottuvat ihan jokaiseen sopukkaamme. Sointukylvyssä värähtelevät harmoniset ylä-äänet aktivoivat myös vagushermoamme, joka on yhteydessä kaikkiin sisäelimiimme sekä immuunisysteemiimme. Tervetuloa kokemaan äänien parantava voima. 

10,00 €