Rakasta elämääsi lauantai 2.9. 19.30-20.30

Yhdessä luova ohjaaja ja tietoisuusvalmentaja Harriet Fagerholm
Messuilla mukana pe-la 1-2.9.2023

Harriet tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennuksia työhuoneellaan Helsingissä ja online. Parantava läsnäolo ja yhdessä luominen on ovat hänen työnsä ytimessä. Parantava läsnäolo syntyy tasavertaisessa kohtaamisessa. Avautuminen korkeampaan tietoisuuteen ja läsnäoloon vapauttaa piileviä kykyjä, unelmia ja sielun toiveita ja sitä kautta elämäntehtävää. Tiedostaminen ja aitojen tunteiden tunteminen parantavat ja muuntavat tunnehaavat voimavaroiksi ja aidoksi olemiseksi. Terve tunne-elämä ja yhteys sisäiseen lapseen ja sielun luovaan ilmaisuun on välttämätöntä kukoistavan elämän ja hyvinvoinnin syntymiselle. 

Työpajassa Rakasta elämääsi
hän käyttää taide performanssin keinoa kokea parantavaa läsnäoloa ja yhdessä luomista. Esitys syntyy hetkessä ja sen takia jokainen performanssi on ainutlaatuinen.
Muut erityisalueet: sydän- ja äitihaavan paraneminen, luovan ilmaisun vapauttaminen, tunnedynamiikan paraneminen perheessä ja työyhteisössä, puhdistavan surun vapauttaminen, sisäinen eheytyminen ja kasvu aidoksi itseksi. Pyhä feminiini viisaus.

www.intune.fi
www.joyofbeing.life
Instagram: harriet_cocreative_guide 

22,00 €