Superfiilis Show pe 1.9.2023 klo 22.30

Ravintolalaiva Wäiski / Hietalahdenlaituri / Helsinki

Superfiilis Show, on hyvänmielen Show, jonka järjestää taide, tapahtumajärjestäjä ja hyvinvointialan yritys Superfiilis Helsinki.

Illan juontaa tapahtuman pääjärjestäjä ja Superfiilis Helsinki yrityksen omistaja Mervi Hämäläinen ja tunnettu luontaishoito alan moniosaaja Reeta Pohjonen.

Illan aikana erilaista ohjelmaa... burleskia, tanssi esityksiä, cabaree, kilpailuja ja hyvänmielen ohjelmaa.

Illan esiintyjät:

  • Mervi Hämäläinen lauluja
  • Mimmy Snowflake burleski
  • Mizz Morningstar burleski
  • Molly Moonstone burleski ja laulu
  • Sing & Shine Cabaree

Baari auki koko illan
24.00-04.00 DJ DMS

Alakansi 22.30-00.00 Liput 10€

Samalla lipulla iltaa voi jatkaa iltaa 04 asti.

Shown esiintyjät

Molly Moonstone

Molly Moonstone tunnetaan pysäyttävästä äänestään, vaarallisista kurveistaan sekä räjähtävästä lavakarismastaan; Hän ei ole pelkästään laulaja-lauluntekijä vaan myös pidetty taiteilija ja burleskitähti joka on tehnyt uraa kansainvälisillä estradeilla kuten Berliinin Vaudeville Variety Burlesque show, Geneven Burleski Festivaalit, pääesiintyjänä Kroatian Burleski Festivaaleilla, Tiki Oasis Festival San Diegossa, Spellbound Burlesque Show Phoenix:ssä ja kaksi kertaa hänet on valittu ainoana suomalaisena esiintymään Viva Las Vegas Rockabilly Weekender:iin Las Vegasiin.

Melody Magical

Juontajat

Mervi Hämäläine ja Reeta Pohjonen

Mizz Morningstar

Helsinkiläinen, viime vuona debytoinut tulokas

Mimmy Snowflake

Helsinkiläinen burleskitaiteilija, yli 10 vuotta esiintynyt ympäri Suomea lukuisissa erilaisissa tapahtumissa.

Mimmy on luova hullu, villi ja vapaa, estoton, rajoja rikkova taiteilija, jossa on myös hyvin pehmeä, sulavan keimaileva olemus! Mimmy on valovoimainen ihminen ja esiintyjä. Hän on ollut lukuisissa projekteissa mukana, auttanut lukuisia eri alojen yrittäjiä, taiteilijoita, Mimmy on vetänyt jopa Mummodiscoa! Mimmy on myös todellinen naisten voimauttaja! Hän on lukuisia naisia inspiroinut ja auttanut, vilpittömästi, sydämestään! ❤️🍄 ja ihan kaikkia muitakin sukupuolten muotoja, ei vain naisia! ❤️

DJ DMS

Tamperelainen DJ joka on aloittanut soittelun koti sohvalta, hän on kerennyt oman soittelun uransa aikana soittaa erin tyyppisissä electronisissa keikoissa. Genreä jota hän enimmäkseen on soittanut on Psytrance, kyllä muutkin genret menevät.

Laivan yläkansi klo21.00-23.30 Fantasia metsä / Ilmainen kaikille!

Laivan alakansi klo 00.00-03.30 Merenneidon luola / Ilmainen kaikille!