Luontaishoitomessut

Luotaishoitomessuilla pääosassa ovat luontaishoidot, hoitaminen ja erilaiset kehoterapiat, mutta myös muutenkin kehollisuus ja hyvän olon löytäminen omasta kehosta. Olemme yhdistäneet hieman rajojakin rikkoen luontaishoitojen ja burleskin maailmoja. Myös hyvästä ruuasta, saunasta, juomasta,  estetiikasta, visuaalisuudesta ja vaikkapa tuoksuista nauttiminen. 

Luontaishoitomessujen järjestäjä Mervi "Mepa" Hämäläinen on ollut lapsesta asti henkinen, ja hänen rakkautensa fantasiamaailmaa kohtaan kumpuaakin kenties lapsuudesta. Mepa on luonteeltaankin lapsekas, ja aina ollut hieman oman tiensä kulkija ja tehnyt asioita aina vähän eri tavalla kuin muut. Siksi messuista on haluttu tarkoituksella tehdä vähän erilaiset.

Olemme sitä mieltä, että meille hyvinvointialan ihmisillekään nautinnot eivät ole kiellettyjä. Silti on ihan ok jos joku haluaa niistä kieltäytyä. Kuitenkin messujen filosofiana on olla aistit avoinna, elämän runsaudesta nauttien, hyvinvointia arvostaen. 

Messuille ovat tervetulleita ihan kaikki sellaisina kuin ovat.

Tervetuloa sukeltamaan maailmaan jossa yhdistyy hyvinvointi, luovuus, avoimuus, huumori, ilo, vapautuneisuus  ja fantasia. Tehdään näistä messuista yhdessä mahtavat, elämää mullistavat!

Mervi Hämäläinen, SuperMepa

Messujen pääjärjestestäjä, SuperFiiliksen omistaja, Luontaishoitokouluttaja ja luontaishoitojen monipuolinen ammattilainen, burleskitaiteilija ja laulaja.

Ravintolalaiva Wäiski

Alakansi
Pääkansi
Yläkansi
Yläkannen päälava
SaunaSpa

Messujen henkilökunta

Messujen aikaan sinua on auttamassa monitaitoinen messuhenkilökuntamme.

Heidi Bäckström 

Luontaishoitojen messuemäntä Heidi Bäckström häärää messuilla 1.-2.9.2023 Messuinfossa ja lipunmyynnissä! 

"Hei, te rakkaat messuvieraat! Olen Heidi ja toimin messujen emäntänä koko viikonlopun. Olen koulutukseltani lähihoitaja, sittemmin ravintola- ja viihdealaan siirtynyt helsinkiläis-savolainen hybridi, joka neuvoo ja auttaa teitä suunnistamaan messujen ajan. Minut löytää aulasta info-tiskiltä, tai jos näet minut liikkuvan messuhälinän keskellä, saa rohkeasti tulla kysymään apua! Olen täällä teitä varten <3"

Pihla Kivistö

Messukoordinaattori Pihla Kivistö on apuna koko messujen ajan siellä missä apua tarvitaan. Jos jokin askarruttaa tai ei onnistu, ota yhteyttä Pihlaan!

"Olen tapahtumajärjestämisen konkari ja pidän tekemisen meiningistä ja siitä, että asiat hoituvat, jos ei nyt täydellisen suunnitellusti niin ainakin luovasti soveltaen.

Koulutukseltani olen metsäekologi MMM ja olen ilokseni saanut työskennellä luonnontuotealan kehittämisen parissa monissa eri hankkeissa ja yhteyksissä. Nykyään työskentelen luonnonsuojeluasiantuntijana virkamieshommissa. Luonnosta saatava henkinen ja fyysinen hyvinvointi, villiyrtit, retkeily, jooga, luontokuvaus, puunhalaus ja ihan vain luonnon ihmettely ovat kaikki minulle rakkaita harrastuksia ja intohimon kohteita.

Toivon kaikkien messuvieraiden viihtyvän ja löytävän tapahtumasta jotain mukaansa otettavaa, on se sitten Super Fiilistä, ihanien hoitojen jälkeistä nautintoa tai jokin elämää ilostuttava esine, kokemus tai muisto <3.

Nähdään messuilla!"

Sonja Laitinen

Luontaishoitomessuilla projektipäällikön roolissa toimii Sonja Laitinen. Sonja ottaa näytteilleasettajat vastaan ja auttaa heitä käytännönasioissa koko messujen ajan.

Sonja toimii päätyökseen IT-alalla projekti/tiiminvetäjänä mutta vapaa-ajalla nauttii luonnon tuomasta hyvinvoinnista aromaterapian, metsän tai puutarhan parissa.

"Olen käyttänyt luontaishoitoja itse jo pitkään ja nyt on hienoa koota yhteen alan ammattilaiset ja hoidoista kiinnostuneet. Luontaishoidot ansaitsevat tulla esiin entistä paremmin, jotta ihmiset voivat löytää paremman tasapainon arjen haasteisiin. Tapahtumasta löytyy varmasti mielenkiintoisia hoitomuotoja ja tuotteita sekä palveluita kaikille kävijöille. Molemmille illoille on tiedossa myös unohtumattomia esiintymisiä.", Laitinen kertoo.

"Olen itsekin kouluttautumassa aromaterapeutiksi, ja on tärkeää tuoda esiin koko luontaisalojen monipuolinen tarjonta. Messujen käytännönjärjestelyiden lisäksi teen messuilla aromahoitoja molempina päivinä.", hän lisää ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan niin aromahoitoihin kuin koko messutarjontaan, viettämään aikaa hyvinvointia lisäävien hoitojen parissa sekä nauttimaan illan runsaasta ohjelmatarjonnasta.